Siirry pääsisältöön

Mukaan toimintaan

Ovin toimintaan voi hypätä mukaan missä tahansa Avoimessa Ovissa tai muussa tapahtumassa. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä halutessasi - tapahtumiin osallistumiseksi jäsenyyttä ei vaadita. Liittymällä postilistallemme ja Facabook-ryhmään tiedät missä tapahtuu ja milloin.

Postituslista

Ovi käyttää tapahtumiensa tiedottamiseen sähköpostilistaa ovi-tiedotus, jolle välitetään tapahtuma- ja kokouskutsut ja muut tiedonannot. Tiedotuslistalle voivat kirjoittaa vain hallituksen jäsenet ja muut vastuuhenkilöt.
Suosittelemme uusille ovilaisille liittymistä tiedotuslistalle.

Tekniset tiedot

Lista on Majordomo-lista. Liittyäksesi lähetä siis osoitteeseen Majordomo@Helsinki.FI  vapaasti otsikoitu seuraavanlainen viesti:
subscribe ovi-tiedotus
Halutessasi poistua listalta muuta subscribe unsubscribeksi.
Ongelmatapauksissa listojen ylläpitäjän tavoittaa osoitteista owner-listan-nimi@helsinki.fi.



Jäsenyys

Tapahtumiimme osallistumiseksi ei ole välttämätöntä liittyä Opiskelijavinokkaiden jäseneksi, mutta halutessasi kannatusmielessä liittyä (tai vaikkapa vain saadaksesi edullisesti Setan jäsenyyden ja jäsenedut), se tapahtuu pyytämällä Avoimessa Ovissa tai tulostamalla itse hakulomake, ja toimittamalla se täytettynä hallitukselle. Opiskelevaksi jäseneksi "voidaan hyväksyä opiskelija, jolla on siteitä pääkaupunkiseudulle ja joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen" ja kannattavaksi jäseneksi "yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa."

Jäsenmaksut

Opiskelevien jäsenien jäsenmaksu vuodelle 2019 on 5 €, kannattavien henkilöjäsenien 10 € ja kannattavien yhteisö- ja säätiöjäsenien 40 €. Mikäli summa tuntuu kukkarollesi kohtuuttomalta rasitteelta, voidaan siitä neuvotella (hallituksella on oikeus myöntää alennusta "sosiaalisin perustein tai yhdistystä hyödyttäneen toiminnan ansiosta").
Jäsenmaksun voi maksaa 1.1.2019 alkaen joko kerhoillassa taloudenhoitajalle tai yhdistyksen pankkitilille FI46 6601 0001 1961 12 Ålandsbankeniin.  Jäsenmaksun viitenumero on 1009. Ilmoita maksun viestiosassa nimesi vain, mikäli maksat muulta kuin omalta tililtäsi.

Facebook

Ovilla on oma aktiivinen Facebook-ryhmä, jossa ilmoitetaan tapahtumistamme ja keskustellaan yhdistyksen toiminnasta vapaamuotoisesti.